fbpx

Fotoshoots

fotoshoots

Voor welke fotoshoots kan je bij mij terecht?

Je kan bij mij terecht voor verschillende soorten fotosessies. Hierbij specialiseer ik me echter vooral in portretfotografie in de brede zin van het woord. De voornaamste onderwerpen voor mijn lens zijn dieren, kinderen en families. Ik durf echter elke uitdaging aan, dus aarzel zeker niet om me een berichtje te sturen met jouw idee! De fotosessies gaan voornamelijk buiten of op locatie door, maar kunnen ook met mobiele studio tot bij jouw thuis gebracht worden.

kattenfotograaf dierenfotograaf

Dieren

Baby's en kinderen

Families en zwangerschap

Zo'n fotoshoot, hoe gaat dat juist?

stap 1.

Als je interesse hebt om een sessie te boeken, kan je me vrijblijvend contacteren voor informatie. Dat kan via de contactpagina, via e-mail of sociale media. Vervolgens krijg je van mij een gepersonaliseerde brochure en gedetailleerde prijslijst toegestuurd. Als je beslist een shoot te boeken, dient eerst een voorschot betaald te worden van €100. Dit bedrag wordt naderhand afgetrokken van de eindfactuur. Na betaling is de shoot bevestigd en volgt er een intake gesprek (per telefoon of Zoom) waarbij je we wensen bespreken en beginnen zoeken naar een passende locatie. Ik ken er uiteraard, maar misschien ken jij nog verborgen parels.

stap 2.

Tijd voor de fotosessie! Afhankelijk van het type shoot kan het uur wel eens verschillen. Shoots in de buitenlucht gaan idealiter ’s morgens of in de avond door, dan is het licht het mooist. Voor shoots indoor is dit minder van belang. Een sessie duurt gemiddeld 1 tot 2 uur, afhankelijk van wanneer ik de perfecte foto kan schieten.

stap 3.

Na de fotoshoot begint de magie: de nabewerking. Ik maak een voorselectie uit de foto’s en die tover ik met mijn uitgebreide kennis van licht, compositie en Photoshop je foto’s om in kunstwerken in mijn typerende stijl. Wanneer de galerij klaar is, neem ik contact met je op om een kijksessie te plannen. Gemiddeld is dit binnen 2 tot 3 weken.

stap 4.

De kijksessie! Ik nodig je graag uit in Kessel-Lo, waar je de foto’s kan komen bekijken en je keuze van aankopen kan maken. Ik heb van alle soorten prints en wall art voorbeelden in huis. Zo weet je exact wat je aankoopt. Het budget bepaal je volledig zelf via mijn prijslijst. Gemiddeld spenderen klanten tussen de €200 en 500€. Afhankelijk van de bestelde prints ontvang je na ongeveer 3 weken de afgewerkte producten.