fbpx
fotoshoots

Voor welke fotoshoots kan je bij mij terecht?

Ik specialiseer me in portretfotografie in de brede zin van het woord. De voornaamste onderwerpen voor mijn lens zijn dieren, kinderen en families. Ik durf echter elke uitdaging aan, dus aarzel zeker niet om me een berichtje te sturen met jouw idee! De fotosessies gaan voornamelijk buiten of op locatie door, maar kunnen ook met mobiele studio tot bij jouw thuis gebracht worden.

kattenfotograaf dierenfotograaf

Dieren

Dierbare momenten

Zo'n fotoshoot, hoe gaat dat juist?

stap 1. Kennismaking

Interesse in een sessie? Neem contact op via de contactpagina, telefoon of sociale media. Vervolgens krijg je van mij een gepersonaliseerde brochure  toegestuurd. Na betaling van het voorschot is de shoot bevestigd en volgt er een kennismakingsgesprek waarbij je we je verwachting bekijken en de details van de shoot vastleggen.

stap 2. Fotoshoot

Tijd voor de fotosessie! Afhankelijk van het type shoot kan het uur wel eens verschillen. Shoots in de buitenlucht gaan idealiter ’s morgens of in de avond door, dan is het licht het mooist. Voor shoots indoor is dit minder van belang. Een sessie duurt gemiddeld 1 tot 2 uur, afhankelijk van wanneer ik de perfecte foto kan schieten.

stap 3. Nabewerking

Na de fotoshoot begint de magie: de nabewerking. Ik maak een voorselectie uit de foto’s en die tover ik met mijn uitgebreide kennis van licht, compositie en Photoshop je foto’s om in kunstwerken in mijn typerende stijl. Wanneer de galerij klaar is, neem ik contact met je op om een revealsessie te plannen.

stap 4. Revealsessie

De kijksessie! Ik kom graag bij jouw thuis langs om samen de foto’s te bekijken en te begeleiden in de aankoop van fotoproducten. Afhankelijk van de bestelde fotoproducten duurt het ongeveer een 3-tal weken voor je je foto’s kan komen ophalen.