fbpx
unieke shoot, persoonlijke prijskeuze

Tarieven voor shoots

In tegenstelling tot wat je misschien gewoon bent, werk ik niet met een vaste prijs per soort shoot. Dit biedt meer flexibiliteit, want zo bepaal je uiteindelijk zelf hoeveel je uit wilt geven aan de foto’s. Naast digitale fotobestanden focus ik me vooral op ingekaderde Fine Art prints. Hiermee creëer je een duurzame herinnering waar je dagelijks kan van genieten. Deze prints zijn op maat gemaakt en van galerij kwaliteit. Wat je aankoopt, kan je beslissen op de in-person viewing sessie. Deze gaat door bij jullie of bij mij thuis, gemiddeld een tweetal weken na de fotoshoot. Tijdens deze sessie kan je de foto’s in HD bekijken en hieruit een selectie maken. Hierna kan je de producten die ik aanbied, bekijken en zien wat het beste in jullie interieur zou passen. Ook betalingen gaan door op deze viewing sessies. Uiteraard is het mogelijk om achteraf producten na te bestellen.

Wil je graag een gedetailleerde prijslijst ontvangen?

Vul dan in het formulier hieronder je naam en e-mailadres in en je krijgt de prijslijst in je downloads.

* verplicht veld
  • *
dagelijks terugkijken naar een geweldige herinnering

Wall Art & Fine Art prints

Na een fotosessie wil je natuurlijk deze herinneringen een permanent plaatsje geven in je huis zodat je er dagelijks naar kan terug kijken. Hiervoor ben je bij mij aan het juiste adres. Ik hecht veel belang aan herinneringen tastbaar maken. Door de focus te verplaatsen van digitale bestanden naar kwalitatieve prints en ingelijste wall art kan ik dit verwezelijken. Ik werk hiervoor samen met één van 's werelds beste fotolabo's, om een gegarandeerd en hoge kwaliteit aan te bieden. In mijn pakketten zit standaard een ingelijste foto waarbij gekozen kan worden tussen print op Fine Art papier, canvas of Acryl.

fine art print in float frame

Bij deze optie wordt je foto afgedrukt op Fine Art Hahnemühle photo rag papier en daarna ingelijst in een float frame. Het papier heeft een fijne, matte en gladde oppervlaktestructuur en kenmerkt zich door een aangenaam zachte touch en matte afwerking. Tussen de foto en de framelijst is er naar alle zijden toe 1cm ruimte waar een schaduwvoeg door gecreëerd wordt. Deze tilt uw foto optisch van de lijst af en laat het daarin zweven.

canvas in float frame

Als je voor dit soort print kiest, wordt je foto geprint op canvas. De lijst is een float frame, met 7mm schaduwvoeg. Het matte oppervlak van het canvas verleent uw foto een levendig effect dat als zacht materiaal aanvoelt. Door de uiterst moderne druktechniek met latex-inkt behouden de canvasfoto's hun kleuren en de stof is na de premiumdruk direct bestand tegen water en veegvast. Het canvas wordt op een frame van hoge kwaliteit opgespannen. Versterkte hoeken beschermen tegen scheef trekken.

Acrylprint in volhouten artbox

Als je voor deze wall art kiest, wordt je foto afgedrukt onder een laag acryl, waardoor je een mooi glazend effect, sterke contouren en een duidelijke dieptewerking verkrijgt. De ArtBox van hout omlijst uw foto, wanneer deze frontaal wordt bekeken, op minimalistische wijze. Van opzij gezien is er een indrukwekkende diepte van 35 mm. Daarbij geeft het massieve hout uw foto een natuurlijk effect. De kader is verkrijgbaar in 4 kleuren.

prints zonder lijst

Zowel de canvas als de acrylprint kunnen ook zonder lijst aangekocht worden. Voor prijzen kan je terecht in mijn prijslijst. Wil je een formaat wat ik niet standaard aanbied? Dat is uiteraard ook mogelijk. Hiervoor stuur ik je een aparte offerte.