fbpx

Kinderen en baby’s

herinneringen van je hartedief

Baby- en kinderfotografie

Van newborns tot tieners, ik leg je hartedieven graag vast zoals ze echt zijn. De fotoshoots gaan door op een locatie naar keuze of gewoon bij jullie thuis. Voor baby's bied ik newbornsessies aan in daglicht of met mobiele studio aan huis.

Voor een echte newborn sessie zoals je ze vaak ziet, ben je er best snel bij. Kindjes tot ongeveer twee weken oud zijn het nog gewoon om opgekruld te liggen. Ze kunnen daardoor gemakkelijker in bepaalde posities gelegd worden. Het ideale moment is echter in de tweede week na de geboorte. Je baby is vaak al wat bijgekomen in gewicht en ook mama is al een beetje kunnen bekomen. Meer info over hoe je je het best voorbereid op een newborn fotoshoot krijg je van mij per mail na boeking.

Door mijn diploma als animator in het jeugdwerk en jarenlange ervaring bij jeugdbewegingen slaag ik er meestal snel in kinderen zich op hun gemak te laten voelen. Om de mooiste foto's van je kinderen te kunnen maken, moeten ze zich helemaal kunnen uitleven. De fotograaf en ouders geven de richting aan, maar de kinderen zitten achter het stuur. Een shoot duurt gemiddeld 1 tot 2uur, maar ik werk niet met vaste tijdslots. Ik vind het belangrijker om de tijd te nemen om mooie momenten te kunnen creeƫren. Plezier en een leuke ervaring staan centraal.

Meer foto's van sessies vind je terug in mijn portfolio.